S obezitou kamarád?

S obezitou kamarád? Pak se vůbec nemáš rád!

Začni hubnout ještě dnes, aby potom nebyl stres!

V pátek 16. února 2018 proběhla přednáška o obezitě v podání PhDr. Ivy Málkové zakladatelky sdružení STOB. Paní doktorka se věnuje problematice obezity více jak 30 let. Dozvěděli jsme se informace o různých dietách a jejich úskalí, důležitost stanovení reálného cíle, které ho se dosahuje malými dlouhodobě akceptovatelnými krůčky pro hubnoucího. Nechyběla ani zážitková terapie - opravdu si vychutnat mandarinku zrakem, vůní, hmatem, chutí a přitom nikam nespěchat. O přestávce jsem si mohli občerstvit i zdravým fit chlebíčkem. Ve dvou videích hraných dvěma zkušenými psychology jsme shlédli, jak se má správně přistupovat k pacientovi, který od nás žádá pomoc pro obezitu a jak vnitřně bojovat samy se sebou, se svými chutěmi.

Původně měl přednášet i známý český psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog MUDr. Radkin Honzák, CSc., který se z důvodu nemoci omluvil. 

Po odborném programu následovala postpremiéra divadelní hry Hotel v podání Loutkařského  souboru C (Céčko) Svitavy, které nás překvapilo nejen originálními loutkami, ale také bohatým hudebním doprovodem.

 

Jdi zpět